de wereld van reiki

De geheimen van de Usui Reiki methode

Je verwacht je nu wellicht aan een ontsluiering van een eeuwenoud geheim. Wel, ik ga je moeten teleurstellen. Reiki is namelijk uiterst eenvoudig. Reiki is een vorm van energieoverdracht door aanraking. In principe kan iedereen die geïnteresseerd is Reiki beoefenen. Je moet er uiteraard zelf in geloven en zelf puur van hart zijn, met goede intenties. Het enige wat je moet doen is door een Reiki meester geïnitieerd worden, zodat je energiekanalen worden opengezet.

In Reiki zijn er verschillende niveaus, waarbij elk niveau zorgt voor een krachtigere energieoverdracht. Het is niet de eigen energie die wordt doorgegeven, maar universele energie die alle materie voedt. Je ontvangt het als het ware zelf en geeft het verder door. Als beoefenaar ben je hierbij ook gebaat. De ontvanger dient niet noodzakelijk te geloven in de werking en kracht van reiki. Hij zal de energie sowieso ontvangen.

Door emotionele, psychische of spirituele spanningen, kunnen de energiebanen in je lichaam geblokkeerd geraken en kan de energie niet meer naar behoren stromen. Met behulp van Reiki kunnen deze blokkades worden vrijgemaakt. De ontvangen energie gaat naar de plaatsen in het lichaam die deze nodig hebben. Een diagnose is dus overbodig, de energie volgt zijn eigen weg in het lichaam. Omdat het ongemak aan de basis wordt aangepakt, kan je met Reiki verlichting vinden: spanningspijn wordt verlicht, spijsverteringsproblemen veroorzaakt door spanning en stress kunnen opgelost worden, emotioneel kan je weer in balans geraken en dingen loslaten of beter een plaats geven.

Let wel, Reiki is geen substituut voor een doktersbezoek. Reiki heelt geen wonden of ziekten die veroorzaakt worden door virussen, bacteriën of door slijtage. Reiki werkt op een heel ander niveau.

Een Reiki behandeling duurt gewoonlijk tussen de 40 en 60 minuten, in functie van de noden of de ernst van de klacht. Het kan zo vaak worden toegepast als nodig, er staat geen beperking op.

 

Heb je vragen over Reiki of wens je een behandeling te boeken?

Bel +32 491 364823 of stuur vrijblijvend een e-mail naar info@adyogini.com

2 gedachtes over “de wereld van reiki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s