DRIKA© bikini GIVEAWAY

Op 21 juni is het Internationale Yoga dag. adYogini wil dat niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Samen met Adriana, die achter het merk DRIKA staat (ook toevallig een Adriana), geeft Adriana van adYogini een volledige bikini weg. De wedstrijd loopt vanaf nu tot en met 21 juni op Facebook en Instagram.

De wedstrijd

Op Instagram kan je het slipje winnen en op Facebook kan je het topje winnen. Niet getreurd dat je geen volledige bikini kan winnen, want de DRIKA bikini’s zijn zo kleurrijk dat je ze met een eigen stuk ongetwijfeld kan combineren! De bikini’s zijn ontworpen voor sportieve dames die van yoga en kitesurfen houden. Ze blijven met andere woorden goed zitten! En daarnaast zijn ze ook nog eens flashy en mooi! Wanneer je een DRIKA aanhebt, word je opgemerkt – dat garanderen de Adriana’s je!

Hoe werkt het?

  • Instagram:

    Je dient de Instagram pagina van @adYogini en van @drikamargarita te volgen, de foto waarop de wedstrijd wordt voorgesteld te liken én je dient 2 vriendinnen te taggen waarvan je denkt dat ze ook graag willen deelnemen en een bikini slip winnen

  • Facebook:

    Je dient de Facebook pagina van adYogini te liken, 2 vrienden uitnodigen om de pagina leuk te vinden, de foto waarop de wedstrijd voorgesteld wordt te liken én te delen en daaronder 2 vriendinnen taggen die misschien ook graag deelnemen.

Uitslag

Op 21 juni zal een onschuldige yoginihand 2 winnaars kiezen, één uit de deelnemers van Instagram en één uit de deelnemers van Facebook. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Veel plezier en succes met de deelname!

Liefs,

Adriana – adYogini & Adriana – DRIKA

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s