adYogini – ver weg maar toch dichtbij…

Lieve yogi’s en yogini’s,

Sommigen onder jullie hebben dit nieuwtje al in de lessen gehoord: adYogini trekt weer naar het buitenland. Meer bepaald naar Italië. Daar waar de yogareis in september zal doorgaan. Ik ga voor jullie al op prospectie om mooie wandelingen uit te stippelen, de lekkerste lokale producten te ontdekken en om al contact te maken met het landgoed, met de olijfbomen, de druivenplanten en met de lokale bevolking.

Ik wacht jullie in Italië met open armen op, op 23 september om er een onvergetelijke week van te maken!

YOGALESSEN AARSCHOT

Jullie vragen je ongetwijfeld af, wat er met de yogalessen in Aarschot dan zal gebeuren. Niet getreurd, deze zullen gewoon blijven doorgaan!

YANG YOGA op DINSDAG

De actieve yogales op dinsdag wordt nog steeds door adYogini georganiseerd, met assistentie van een vervangleraar. Inschrijven en betalen kan zoals tevoren via de lessenrooster. De beurtenkaarten blijven geldig.

YIN YOGA op DONDERDAG

De gentle yogales op donderdag zal ook blijven bestaan, maar onder de volledige organisatie van de vervangleraar vallen. Betalingen zullen dan ook cash aan haar|hem gebeuren en niet online via de website. Wie nog een beurtenkaart heeft van adYogini en enkel op donderdag les komt volgen, krijgt zijn tegoed van mij teruggestort of ik geef het verder door aan de vervangleerkracht (dit bespreken we samen dan wel even, wat jij verkiest). Voor alles vinden we een oplossing waarbij jij het minste ongemak ondervindt.

Ik heb namelijk waardige opvolgers én een back-ups voor jullie klaarstaan, die aan het popelen zijn om met jullie aan de slag te gaan! Het is ook fijn om eens een nieuwe stijl van lesgeven te ervaren. Elke leraar is namelijk anders en geeft in een andere stijl les. Het kan voor jullie ook alleen maar een meerwaarde zijn om nieuwe ervaringen op te doen.

JEROEN STESSENS

Jeroen heeft een moeilijke maar leerrijke weg afgelegd. Een weg die hem uiteindelijk yoga bracht. En op zijn beurt brengt Jeroen ons nu yoga vanuit zijn persoonlijke ervaring.

YogaLSJeroen heeft een opleiding gevolgd in Anusara yoga (een mix van hatha yoga en tantrische filosofie) bij Joachim Meire (eigenaar van De Yogaloft, mede-auteur van “Yoga net Evy” en organisator van Yogaland Festival). Jeroen werkte reeds samen met Ellen Van Rentergem (Yoga Viapura) en met Anske Ruyters (Smiling Lotus Yoga). Heden organiseert hij zelf lessen onder zijn eigen naam en merk Yoga LS.

Jeroen zal met veel plezier en passie de dinsdagles verzorden en hij zal tevens back-up zijn voor de donderdagles.

SOPHIE MARANT

Sophie kennen jullie wellicht al; zij was heel vaak zelf aanwezig in de lessen. Sophie gaf lange tijd zelf yogales, tot ze vorig jaar besloot om hier tijdelijk mee te stoppen. Sophie heeft namelijk nog een eigen schoonheidssalon WellnessOase Namaste en wegens groot succes, was er destijds geen ruimte meer over voor yoga. Heden is ze een organisatorische krak geworden en kan ze zich regelmatig hiervoor vrijmaken.

18765680_10155325431953119_6008527822648671756_n

Sophie neemt de gentle yogales op donderdag voor haar rekening en zal onze back-up zijn, voor wanneer Jeroen eens een keertje niet kan op dinsdag.

Ik wens beide docenten heel veel succes, maar vooral veel plezier in het lesgeven aan een ongelooflijk dankbare groep yogi’s en yogini’s!

LIVE ONLINE YOGA

Ikzelf, zal regelmatig via Facebook Live video yogalessen aanbieden, om het contact en de interactie met jullie te bewaren en jullie af en toe uit te dagen. Ook gewoon even contact maken en jullie een nieuwe pose, ademhalingsoefening of meditatie techniek meegeven, zal via Facebook Live gebeuren.

BLIJF OP DE HOOGTE

Hou de Facebook pagina zeker goed in het oog, alle updates worden daar namelijk gecommuniceerd. Je kan de pagina leuk vinden en volgen om steeds op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Verder kan je ook op de website je e-mail achterlaten en je inschrijven voor de nieuwsbrief. Op die manier vind je regelmatig een mailtje in jouw mailbox me acties, evenementen, reisjes, promo’s of gewoon leuke yogaweetjes.

Heel veel liefs en tot in de live yogales of in Portugal, Italië of Marokko!

Wil je met me mee op reis? Check dan ook even de yoga retreat website – http://onehapyyogatravel.com

Namaste,

Adriana

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s