Infodag Yogareis naar Aruba

We zijn pas terug van onze yogareis naar Italië en we zijn alweer bezig met de organisatie van de volgende reis! Zoals sommigen – velen – enkelen onder jullie weten, is mijn yoga avontuur in Aruba begonnen enkele jaren geleden. Het eiland heeft dan ook een speciaal plekje in mijn hart. En dat wil ik graag met jullie delen…tijdens een yogaweek!

Voor zij die zoiets hebben “hm, Aruba, dat klinkt wel leuk”of “hm, een yogaweek, dat heb ik nog nooit gedaan, maar ik doe wel graag yoga of ik wil daar wel eens mee beginnen” en graag meer te weten willen komen over:

  • wie ben ik – als persoon, als organisator en als yogajuf
  • Aruba – als vakantiebestemming en als yoga eiland
  • de inhoud van de reis
  • praktische zaken zoals: waar verblijven we, waar moet ik rekening mee houden, hoe geraak ik er, wat zal het me kosten,…

Kom op zaterdag 14 oktober om 14u naar MOK Coffee Bar, Diestsestraat 165, Leuven (dichtbij het station), luister en stel al je vragen.

Masha danki,
Ayo,

Adriana x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s