vanaf 2018 worden de yogalessen een eurootje duurder, tenzij je wekelijks komt

Zoals elk bedrijf zijn groeipijntjes heeft, zo moet ook adYogini door een pijnlijke groeifase. Sinds november 2017 is adYogini BTW-plichtig geworden, wat betekent dat we op het lesgeld 21% BTW aan de Staat moeten afgeven.

PRIJSSTIJGING

Om jullie van dienst te kunnen blijven en kostendekkend te zijn, zijn we genoodzaakt om het lesgeld lichtjes op te trekken. We gaan dit niet met 21% doen, maar met 1 eurootje. Een losse les zal vanaf 9 januari €12 kosten.

TROUWE YOGI’s WORDEN BELOOND

Wie wekelijks naar de les komt, wordt beloond. Vanaf 2018 gaan we werken met lessenreeksen, waarbij je voor een hele lessenreeks bij aanvang kan betalen. Op die manier kan je voor €11 per les blijven komen. Niet opgenomen lessen tijdens de lessenreeks kunnen niet worden overgedragen naar een volgende lessenreeks. Lees verder en je komt te weten hoe je alsnog de waarde van een verloren les kan recupereren.

De lessenreeks van het eerste kwartaal zal 11 yogalessen omvatten (elke dinsdagavond, behalve tijdens de krokusvakantie). Deze zal je kunnen aanschaffen voor €121. Lessenreeksen kunnen in de les cash worden afgerekend, via overschrijving worden overgemaakt of via de bancontact app.

IMG_2499

Wie nog een tegoed heeft op zijn account, kan dit uiteraard blijven opgebruiken. Eens dit dit opgebruikt is, kan je gerust voor het verschil van het kwartaal tegoed bij aankopen, via de bancontact app, via overschrijving of cash. PayPal zal hiervoor niet meer mogelijk zijn, omdat PayPal vrij veel commissie inhoudt.

LES GEMIST?

Heb je een les in de reeks gemist en wil je alsnog een deel van die kost kunnen recupereren? Boek een behandeling bij Adriana (reiki, aromaTouch, voetreflexologie of ananda anti-stress) en ontvang de waarde van de yogales als korting. Vermeld dit bij reservatie*.

VRAGEN?

Mochten je met vragen zitten of het nieuwe betaalsysteem is niet duidelijk, stuur me een e-mailtje naar info@adyogini.com, bel of sms me op 0491/364823, spreek me aan in de les of stuur me een privéberichtje via de Facebookpagina. Ook al ben ik eventjes weg naar het buitenland, ik blijf in verbinding.

Ik dank jullie allen voor het begrip en ik maak graag vanaf 23 januari met jullie een afspraak op de mat!

Liefs,

ॐ  adriana ॐ

*geldig tijdens de duur van de lessenreeks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s