September brengt overvloed

Een nieuw yoga-schooljaar brengt een nieuw yogaschema!

Het aantal lessen blijft gelijk, alleen vinden enkele verschuivingen plaats. En wie weet binnenkort een nieuw gezicht…2018 brengt nog veel goeds!

*nieuw*

  • vinyasa yoga op maandagavond met Nele
  • meditatie halfuurtje met Adriana op donderdagavond
  • gentle yoga op vrijdagochtend met Adriana
Al deze wijzigingen gaan in voege vanaf 3 september.

Start to Yoga

PROMO voor nieuwe leden*, trouwe yogis zijn ook welkom aan het normale tarief.

Een reeks van 5 lessen waarin je de basis meekrijgt: yogafilosofie, ademles, de zonnegroet uitgelegd en enkele basishoudingen. Je kan ook steeds een losse les meedoen, maar als nieuw lid kan je genieten van dit kennismakings PROMO.

€ 55 voor de hele reeks, bij aanvang te betalen – start op donderdag 6 sept 18u45

*voor al wie nog nooit in de yogapopup yogales gevolgd heeft en nog nooit eerder bij Adriana

 

Groei vraagt om verandering

De yogastudio wordt warm onthaald door de inwoners van Aarschot en omstreken. Ik ben er enorm dankbaar voor dat mensen hun weg naar onze yogavloer vinden. Maar, meer leden vraagt ook om een degelijke opvolging, zeker als we met verschillende formules werken (beurtenkaarten en maandabonnementen). Ons gekend reservatiesysteem is zeker niet slecht, we zijn het intussen allemaal al goed gewend.

Echter, voor ons (achter de schermen) is de opvolging van de abonnementen niet altijd even makkelijk en deze blijken wel gegeerd. Om fouten te vermijden én veel hoofdpijn voor adriana op het einde van de maand, zullen we vanaf 10 september switchen naar momoyoga. Momoyoga is een online software specifiek ontworpen voor yogastudios, dus het bevat alle eigenschappen die nodig zijn, ook administratief.

Ook fijn voor jullie: wij gaan weten wanneer jullie verjaren! Dat vraagt voor 3x ohm aan het begin van de les! 😉

Wat betekent dit voor jullie? Moeten jullie iets doen? Bijna niets.

  • het weekend van 7 tem 9 september zal de oude agenda geblokkeerd zijn zodat er even geen nieuwe leden of inschrijvingen kunnen toegevoegd worden, schrijf je dus op tijd in voor de lessen van maandag 10 sept
  • ik zet alle toekomstige inschrijvingen over in het nieuwe systeem (handenarbeid…alvast excuses als ik iets over het hoofd zie); ook jouw tegoed wordt geregistreerd op vrijdag 7 sept en overgezet naar het nieuwe systeem. Je zal altijd jouw resterende tegoed verder kunnen opnemen, maak je daar geen zorgen over. Hetzelfde geldt voor de maandabonnementen.
  • zondag 9 september ontvangen jullie een e-mail met een uitnodiging om je aan te melden via het nieuwe systeem én jullie gegevens even na te kijken en ontbrekende informatie aan te vullen (indien gewenst)
Als je hierover vragen hebt, geef mij gerust een seintje. Het nieuwe systeem is zeer gebruiksvriendelijk en wijst zichzelf uit. Mocht er nood zijn aan assistentie of het lukt je niet om je in te schrijven, geef dit even aan en ik voorzie een demo online.

Het feit dat adYogini in beweging blijft en mag groeien is mede te danken aan jullie trouwe opkomst.

Dank je. Dat we samen nog veel mogen ohm’en!

Namaste. adriana ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s