January specials ★

Naast onze wekelijkse vast lessen, organiseren wij regelmatig speciale themalessen, lezingen of workshops.

AANBOD

  • YOGA BRUNCH
  • CHAKRA YOGA REEKS
  • KLANKSCHAAL RELAXATIE
  • SPEELSE EN VERBINDENDE DANS
  • CHAKRALAB
  • LEZING OVER AYURVEDA
  • WORKSHOP ACAI BOWLS

YOGA BRUNCH

wanneer? zondag 6 januari om 10u

waar? de yogales gaat door in de yogastudio bij adYogini, de brunch vindt plaats om de hoek bij restaurant Kop of Munt (Capucienenstraat 7)

wat? leuke deuntjes, ontwaken, lichaamswarmte opwekken, flowen met lichaam en adem en plezier! Op zondag hoeft het allemaal zo serieus niet te zijn hé… en aansluitend een gezonde vegetarische ontbijtbrunch

prijs? € 30

CHAKRA YOGA

wanneer? 7 opeenvolgende woensdagen vanaf 9/1 om 18u

wat? Leer elke les iets meer over elke chakra. De theorie wordt gevolgd door gerichte ademhalingsoefeningen, mudras, yoga houdingen, mediatie en relaxatie. Dit alles in een aangepast sfeer met kleur en geurtherapie. We sluiten af met een chakrathee en een stuk chakra chocolade.

prijs? € 15 voor een losse les of € 95 voor de gehele reeks van 7

KLANKSCHAAL RELAXATIE

wanneer? woensdag 16 januari om 20u

wat? De tonen van een klankschaal vullen de ruimte met stilte en rust. De klank bundelt je aandacht. Terwijl hij wegebt, zweeft je bewustzijn op de golf van de klank tot in de oneindigheid van de stilte. Jouw lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trillingen van klankschalen resoneren je lichaamscellen mee. De trilling zoekt een weg door het water van je lichaam. Daardoor ontspan je en je lichaam komt als het ware weer in balans.

De tekst nodigt jou uit om een reis te maken naar een prachtige omgeving zodat je in een droomstaat komt. Je mag daarbij alle gewaarwordingen en alle ongemakken accepteren. Zo creëer je ruimte. Vermoeidheid en stress kunnen oplossen. En er ontstaat diepe ontspanning.

prijs? €15

SPEELSE EN VERBINDENDE DANS

wanneer? vrijdag 20 januari om 20u

wat? Wil je graag wat meer bewegen én tegelijk tot rust komen?  Heb je behoefte aan meer verbinding met je lichaam en je emoties? Of ben je iemand die graag danst maar de stap nog niet durfde te wagen?

In deze workshops kom je plezierig in beweging met dynamische ontspanningsoefeningen, die in rustige opbouw overgaan in dans.  Je maakt lichamelijke en emotionele spanningen los d.m.v. beweging, ademhaling en eenvoudige meditatieve oefeningen.

Geen ingewikkelde danspassen, maar wel volop plezier beleven aan het vrij bewegen van je lichaam. Laat jezelf meevoeren naar meer lichamelijke en mentale bewegingsvrijheid en verhoog je lichaamsbewustzijn. Je kan je gedachten even laten voor wat ze zijn en stilstaan bij wat je lichaam je te vertellen heeft. Deelrondes in een veilige sfeer geven je de mogelijkheid tot expressie van gevoelens en gedachten. 

prijs? € 20

CHAKRALAB

wanneer? zaterdag 19 januari om 16u

wat? Na inschrijving ontvang je via e-mail een chakratest, die je ingevuld moet terugsturen. Tijdens de workshop ontvang je jouw uitslag.

Tijdens de workshop leer je de basisbeginselen van de chakratheorie. Aansluitend doen we een geur- en kleurtest en bespreken we elke chakra.

Er wordt een moment voorzien om jouw chakra-uitslag te bespreken en je krijgt tips mee naar huis hoe je jouw energie weer in evenwicht kan krijgen. Je krijgt een chakrathee en stuk chakra chocolade aangeboden, om meteen jouw zwakkere chakra(s) te stimuleren.

prijs? € 25

WORKSHOP ACAI BOWLS

wanneer? zondag 20 januari om 10u

wat? Healthy food makes you happy? Reserveer dan zeker jouw plaats en gun jezelf wat me-time!

Leer alles over Acai.

Wat?? Je spreekt het uit als A-sa-ie. Een superfood, dat kleine donkerpaarse besje uit het Amazonewoud, met een zeer heilzame werking op ons lichaam. 

  • Sofie Coeck deelt haar verhaal over bewustwording van pure voeding (=energie) en hoe zij haar lichaam terug in balans bracht na een burn-out.
  • Alle voordelen en de werking van Acai op ons lichaam worden besproken.
  • We gaan dan creatief aan de slag met een recept dat jou het meeste aanspreekt. 

Fun Food & Positive Vibes!

Nadien kan jij thuis ook je eigen vitaminenbommetje maken! Breng de zon en exotische sfeer in je bowls.

prijs? € 45

AYURVEDA LEZING

wanneer? woensdag 23 januari om 19u45

wat? Sophie Marant komt ons meer vertellen over Ayruveda en over huidverzorging – over schoonheid van binnenuit.

[meer info volgt weldra over de inhoud]

prijs? € 30

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s