de ontprikkelende haarband

De laatste keer toen ik op Aruba woonde, liet een vriend me zijn headset even uitproberen. Het waren zo’n noise cancelling earphones van BOSE. Toen ik die op mijn oren zette, stopte de wereld eventjes. Het was muisstil! Ik werd er stil van. Het ontnam alle omgevingsgeluiden. Ik kon mijn ogen sluiten, rusten, slapen of mediteren. Wat een zaligheid! Het enige nadeel aan die earphones is het prijskaartje…

Sleepphones

Ik was afgelopen weer in het hypnosecentrum in Aarschot voor een sessie en ik zag er iets interresants liggen: sleepphones. ‘Dat moet ik nader onderzoeken”, dacht ik. En dat deed ik. Ik bestelde er meteen eentje.

wat is het?

Het is een zachte, fleece haarband waarin draadloze earphones verwerkt zijn. Je kan via Bluetooth verbinden met je smartphone, tablet of laptop. Je kan een ontspannend muziekje opzetten, brainwaves of een geleide meditatie. Je kan ze opzetten wanneer het buiten koud is (hoera voor fleece!), je kan ze ook dragen wanneer je aan het chillen, mediteren bent of om in te slapen.

wat doe ik ermee?

Wie de yogastudio al bezocht heeft, weet intussen dat het enkel glas is, m.a.w. niet geweldig geïsoleerd. Hierdoor horen we al eens een voorbijrijdende auto of ander straatlawaai. Gezien het tijdstip van onze yogalessen, valt het best wel mee…

Waar ik me echter nog meer aan stoorde, was het straatlawaai wanneer ik een massage of behandeling gaf. Het kon iemand uit zijn ontspanning halen en dat vond ik altijd heel jammer. Met de Sleepphones hoop ik hier een einde aan te maken!

Vanaf heden, wanneer je een massage boekt, krijg je deze Sleepphones op en kan je zalig wegdromen. Mijn plan is ook om enkele themameditaties op te nemen, waar je desgewenst uit kan kiezen als extra optie aan de massage. Terwijl je fysiek ontspant, kan je bijvoorbeeld samen met je onderbewustzijn werken aan je zelfvertrouwen, vergeven, loslaten, positiviteit of liefde toelaten,etc.

Ik ben hem alvast aa het voor-testen thuis tijdens een meditatiesessie. Mission accomplished!

Wil jij er ook eentje?

Bekijk op bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s