individuele begeleiding voor psychosomatische klachten

Adriana is de eeuwige student! Eens een strever, altijd een strever…

In juni beëindigde ze nog haar opleiding tot hypnotherapeut en in september leerde ze de manuele technieken van het cranio sacraal protocol. Ze is bezig met de opleiding energetisch therapeut en volgend jaar begint ze aan een opleiding kinesiologie.

Op dit eigenste moment bevindt ze zich in Bali, waar ze na haar yoga retraite, de laatse graad behaalt tot Reiki Master. Hierna kan je bij Adriana de inleiding tot reiki en de tweede graad reiki behalen.

4 jaar geleden begon haar onderzoek naar de chakras, tijdens haar wereldreis, nog voor ze ze haar yoga opleiding in India volgde. Haar nieuwe leven kreeg vorm tijdens haar zoektocht naar kennis en ervaring met energie. Meer en meer ontdekt Adriana de samenhand tussen de chakra theorie en onevenwichten in ons lichamelijk, geestelijk en emotioneel systeem. Het menselijk lichaam is een gewelige machine, maar heeft veel meer nodig dan alleen maar voeding en water om goed te functioneren en jou een gevoel van welzijn te geven. De chakra theorie is dan ook haar uitgangspunt in deze begeleiding.

Alternatieve behandelingen krijgen meer en meer belangstelling, naarmate de mensheid zich bewuster begint te worden van zichzelf. Maar het is soms zoeken en moeilijk kiezen wanneer er een resem aan behandelingen wordt aangeboden en je eigenlijk niet eens weet wat het is of wat het doet.

Daarom biedt Adriana vanaf heden “individuele begeleiding” aan, waarbij er na een intake gesprek – nou ja het is minimaal spreken, Adriana laat jouw lichaam spreken met behulp van enkele kinesiologische en andere testen – een behandeling of behandelplan op maat wordt opgesteld. Het intake moment wordt afgesloten met een voetreflexologie sessie, waarbij de voeten ons veel vertellen over onze toestand.

De nabehandeling(en) bestaan uit een mix van pranayama, yoga, meditatie en relaxatie oefeningen, massage, reiki, cranio sacraal behandeling en hypnose therapie.

Welke klachten kunnen hiermee aangepakt worden?

Laten we eerst duidelijk maken dat deze begeleiding geen vervanging van medisch advies of zorg is, wanneer dat aangewezen is. Adriana zal je dan ook doorverwijzen naar jouw arts als ze merkt dat jouw klachten medische of psychologische hulp behoeven.

Ben je reeds naar jouw arts geweest of hebben er reeds onderzoeken plaatsgevonden en blijkt dat jij lichamelijk gezond wordt verklaard, maar…jij voelt je zo niet. Je hebt onverklaarbare pijnen, voelt je slecht in je vel, kan moeilijk ontspannen of innerlijke rust vinden, zit emotioneel in de knoop of je wil bepaalde gewoontes of patronen doorbreken, maar het lukt je niet in je eentje. Hier kunnen we dan mee aan de slag gaan.

Adriana is discreet, professioneel en creëert een veilige sacred space, waar jij jezelf kan en mag zijn, zonder oordeel. Je wordt met liefde ontvangen en behandeld.

Prijs?

Intake gesprek – €50
Nabehandeling – €60

Pakket XL – 5 sessies (incl intake) – €270 te betalen bij intake

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat hangt af van de aard en aantal van jouw klachten. Het lichaam, de geest en onze ziel zijn één geheel en Adriana haar benadering is holistisch van aard; met andere woorden, er wordt gekeken naar het groter geheel, niet enkel lokaal en naar 1 symptoom.

Om een degelijke verbetering gewaar te worden wordt na het intake gesprek toch minstens 2 nabehandelingen aangeraden. Een pijntje komt nooit alleen en Adriana heeft geen toverstaf, vaak zit het dieper geworteld.

Hoe maak ik een afspraak?

De eenvoudigste en snelste manier om Adriana te bereiken is telefonisch via 0491/36.48.23; je kan ook mailen naar info@adyogini.com of via onderstaande knop online je afspraak vastleggen.

Verse afspraken komen met vertraging online, mocht je via de online tool toch op een onbeschikbaar moment geboekt hebben, neemt Adriana contact op met jou om een nieuwe afspraak vast te leggen.

Waar vinden de afspraken plaats?

Voorlopig gaan alle behandelingen door in de yogastudio (Martelarenstraat 43) in Aarschot. Vanaf mid november verhuizen alle behandelingen naar Langdorp, op slechts 10min van de huidige locatie, in een rustigere omgeving, met uitzicht op groen, minder stadslawaai én gratis parkeerplaats voor de deur! Alleen maar voordelen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s