individuele begeleiding voor psychosomatische klachten

4 jaar geleden begon mijn onderzoek naar de chakras, tijdens mijn wereldreis, nog voor ik mijn yoga opleiding in India volgde. Mijn nieuwe leven kreeg vorm tijdens mijn zoektocht naar kennis en ervaring met energie. Meer en meer ontdekt ik de samenhand tussen de chakra theorie en onevenwichten in ons lichamelijk, geestelijk en emotioneel systeem. Het menselijk lichaam is een gewelige machine, maar heeft veel meer nodig dan alleen maar voeding en water om goed te functioneren en jou een gevoel van welzijn te geven. De chakra theorie is dan ook mijn uitgangspunt in deze begeleiding.

Alternatieve behandelingen krijgen meer en meer belangstelling, naarmate de mensheid zich bewuster begint te worden van zichzelf. Maar het is soms zoeken en moeilijk kiezen wanneer er een resem aan behandelingen wordt aangeboden en je eigenlijk niet eens weet wat het is of wat het doet.

Daarom biedt ik vanaf heden “individuele begeleiding” aan, waarbij er na een intake gesprek – nou ja het is minimaal spreken, ik laat vooral jouw lichaam spreken met behulp van enkele kinesiologische en andere testen – een behandeling of behandelplan op maat wordt opgesteld. Het intake moment wordt afgesloten met eenverkorte voetreflexologie sessie, waarbij de voeten ons nog meer vertellen over onze toestand.

De nabehandeling(en) bestaan uit een mix van pranayama, yoga, meditatie en relaxatie oefeningen, massage, reiki, cranio sacraal behandeling en hypnose therapie.

Welke klachten kunnen hiermee aangepakt worden?

Laten we eerst duidelijk maken dat deze begeleiding geen vervanging van medisch advies of zorg is, wanneer dat aangewezen is. Ik zal je dan ook doorverwijzen naar jouw arts als ik merkt dat jouw klachten medische of psychologische hulp behoeven.

Ben je reeds naar jouw arts geweest of hebben er reeds onderzoeken plaatsgevonden en blijkt dat jij lichamelijk gezond wordt verklaard, maar…jij voelt je zo niet. Je hebt onverklaarbare pijnen, voelt je slecht in je vel, kan moeilijk ontspannen of innerlijke rust vinden, zit emotioneel in de knoop of je wil bepaalde gewoontes of patronen doorbreken, maar het lukt je niet in je eentje. Hier kunnen we dan mee aan de slag gaan.

Ik ben discreet, professioneel en creëer een veilige sacred space, waar jij jezelf kan en mag zijn, zonder oordeel. Je wordt met liefde ontvangen en behandeld.

Prijs?

Intake gesprek – €50
Nabehandeling – €60

Pakket XL – 5 sessies (incl intake) – €270 wanneer je bij intake voor het pakket betaalt

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat hangt af van de aard en aantal van jouw klachten. Het lichaam, de geest en onze ziel zijn één geheel en Adriana haar benadering is holistisch van aard; met andere woorden, er wordt gekeken naar het groter geheel, niet enkel lokaal en naar 1 symptoom.

Om een degelijke verbetering gewaar te worden wordt na het intake gesprek toch minstens 2 nabehandelingen aangeraden. Een pijntje komt nooit alleen en Adriana heeft geen toverstaf, vaak zit het dieper geworteld.

Hoe maak ik een afspraak?

De eenvoudigste en snelste manier om Adriana te bereiken is telefonisch via 0491/36.48.23; je kan ook mailen naar info@adyogini.com of via onderstaande knop online je afspraak vastleggen.

Verse afspraken komen met vertraging online, mocht je via de online tool toch op een onbeschikbaar moment geboekt hebben, neemt Adriana contact op met jou om een nieuwe afspraak vast te leggen.

Waar vinden de afspraken plaats?

Alle behandelingen gaan door in het Energetisch Praktijk te Gijmelsesteenweg 308, 3201 Langdorp (GIJMEL). De praktijk bevindt zich boven de KBC-bank, op de gelijkvloers bevinden zich bankcontact automaten – handig! Er is tevens parking voor de deur.

Bel aan, kom binnen in de inkomhal en vervolgens de deur links, doe je schoenen uit, kies een paar slofjes en kom naar boven (volg de pijl).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s