chakra webshop

EINDELIJK!

Het doel was ooit: op 1 november klaar zijn met de webshop. 4 maanden later…TADA!

adyoginishop.be

Bijna alle artikelen die je in de yogastudio kon vinden, vind je heden ook in de webshop. Aangezien de yogastudio maar beperkt open is, was er weinig kans dat mensen zomaar konden binnenwandelen om iets te kopen. En omdat ik zo gek ben van al wat ik daar verkoop, nu eindelijk via het wijde web.

Zoals jullie wel of niet weten, ben ik een bezige bij: ik run de yogastudio en geef ook yogales, ik heb mijn energetisch praktijk waar ik mensen individueel help via massages en allerhande behandelingen én ik organiseer yogaretraites.

Deze webshop is ontstaan uit liefde voor de producten en ze te willen delen. Zoals met alles, wil ik daar een bewuste activiteit van maken en voorkomen dat ik mezelf daar in verlies. Ik heb er dan ook voor gekozen om aan slow sending te doen: ik verstuur de pakjes slechts tweemaal per week, op dinsdag en op vrijdag. Mindful. Balans.

Ben jij nog nooit in de yogastudio en de shop geraakt, dan wens ik je veel snuiterplezier online! Heb je vragen, je vind in de webshop verschillende manieren om in contact te treden.

Ik hoop dat ik in de toekomst jouw pakje met liefde mag inpakken en een glimlach op je gezicht mag toveren wanneer jij onze pakjes opent!

♡ adriana ♡ adyoginishop.be ♡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *