Wat doen we nu we opeens zoveel tijd hebben?

Het is nog maar pas begonnen, dat binnen zitten, dat niets moeten doen opeens. Wat doet dat met jou? Val je in een zwart gat opeens, nu je agenda opeens leeg lijkt te zijn? Misschien ben jij nog bij de gelukkigen die MAG gaan werken. Ik mis het menselijk contact nu al. Mogelijks spring jij een gat in de lucht nu er opeens ruimte is voor jezelf, voor je gezin, je hobby,…

Iedereen is anders en gaat hier op een andere manier mee om. Bij mij kan het dagelijks anders aanvoelen. Op dit moment mis ik menselijk contact. Ik heb net mijn mama via videocall gebeld, want zij zit in de risicogroep en ik kan haar niet bezoeken.

Ik heb deze ochtend de eerste yogales opgenomen, zonder klok. Het bleek een lesje te zijn geworden van een uur. Sindsdien ben ik aan het kloojen met de technologie om het filmpje online te krijgen. Het bestand is supergroot dus het gaat traaaaaaaaaaag.

En nu? Zelfzorg.

Hoe ik aan zelfzorg doe en wat me blij maakt:

 • een lekker én gezond bordje voor mezelf koken
  op dit moment is mijn favoriete ontbijt havermout en quinoapap met gember en kurkuma
 • mijn opleiding energetisch consulent afmaken, de theorie nog eens doornemen en het examen vastleggen na het isolement
 • een hoge toren boeken lezen
 • mediteren
 • yoga yoga en nog eens yoga – de mat zien liggen is zo verleidelijk om even te gaan flowen!
 • podcasts luisteren! ik werd begin deze week opeens aangetrokken om op de podcast app te klikken; enkele dagen later had ik tijdens het autorijden verschillende uitzendingen verslonden over The Law of Attraction – iets waar je van mij nog meer over zal horen, want dat is een wet die ik ook voor mij laat werken en dat kan jij ook leren
 • een heerlijk lang bad nemen met essentiële oliën
 • schrijven: mijn gedachten, gevoelens en nieuwe ideeën neerpennen
 • de tijd nemen om contact te maken met mensen die al een tijdje uit het vizier zijn
 • brieven schrijven, ongeacht of ik ze ga opsturen
 • healing rituelen
 • visionboard maken
 • een geweldig leven manifesteren door alle onplezierige gedachten te vervangen door plezierige

Heb jij nog tips voor mij? Wat zijn jouw manieren om aan zelfzorg te doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s