chakra reeks

DE REEKS WAAR WIJ ALLEMAAL OP HEBBEN ZITTEN WACHTEN!!

Ben je het beu om steeds tegen dezelfde dingen aan te lopen? Raak je van je frustraties, boosheid, angsten of verdriet niet vanaf? Heb je lichamelijke kwalen die volgens de dokter tussen je oren zitten? Wil je het allemaal anders zien, maar weet je niet waar beginnen?

Stap dan mee in dit programma! Nadat ik je de fundamenten heb uitgelegd, gaan we wekelijks aan de slag met bepaalde thema’s in ons leven. Ik leer je verschillende technieken om beter voor jezelf te zorgen, tips om je mindset te veranderen, om jezelf te beschermen tegen de energie van anderen,…ik geef je werkelijk een schat aan informatie!

Met heel veel goesting, stel ik u voor:
dé chakra reeks

bestaande uit:

– vrij 8/1 19u30 – 21u – kosha’s & nadi’s

– za 9/1 16u – 17u30 (18u) – 7 chakra’s

– zo 10/1 14u – 16u – wortel chakra

– zo 17/1 14u – 16u – sacrale chakra

– zo 24/1 14u – 16u – zonnevlecht chakra

– zo 31/1 14u – 16u – hart chakra

– zo 7/2 14u – 16u – keel chakra

– zo 14/2 14u – 16u – derde ook chakra

– zo 21/2 14u – 16u – kruin chakra

En het leuke is dat je kan kiezen welke je volgt…het interessantste is uiteraard om de hele reeks mee te volgen. Als kers op de taart heb ik ook een belevingspakket voorbereid dat je extra kan aanschaffen en welke je helpt tijdens de afzonderlijke chakrasessies om in de juiste sfeer te komen.

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen voor de eerste reeks zijn afgesloten.

IK HEB HIER ZOVEEL ZIN IN !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *