rise & shine traject

rise & shine traject

energy 101

Je maakt kennis met de 5 lagen van jouw bestaan, je leert over de belangrijkste energiekanalen én ontdekt hoe chakra’s ontstaan. We gaan dieper in op elke chakra. Dit onderdeel is op eigen tempo te volgen voorafgaand aan de live sessies, via het online leerplatform.

live sessies

14 weken lang duik je samen met Adriana in de materie van elke chakra. Zowel de fysieke als emotionele en mentale aspecten komen aan bod. Je leert technieken om aan de slag te gaan met jouw blokkades. De ene week volg je een live sessie online via zoom, de andere week komen we samen in groep.

Data: TBC vanaf februari 2023

integratie

Nothing works unless you do!

Elke week is er andere materie en oefeningen, yogalessen, meditaties, inspiratiesessies om zelf aan de slag te gaan en het innerlijk werk te doen.

wat je te wachten staat

"Het is een geweldige reeks om terug dicht bij jezelf te komen. Super leuke oefeningen. Als bepaalde zaken steeds terugkeren en waar je steeds terug tegenaan loopt is deze reeks een topper. Het is een zeer goede tool om je persoonlijk te ontwikkelen. Dank je wel Adriana "
E.M.
"Ik heb er veel aan gehad, veel bijgeleerd, en qua inzichten heb ik er denk ik al evenveel uitgehaald als in 1,5 jaar therapie!"
E.V.
"De reeks gaf me behalve houvast in deze moeilijke periode ook heel wat inspiratie om verder mee aan de slag te gaan. Adriana geeft de reeks met een aanstekelijk enthousiasme. Ik kon heel wat positieve energie oppikken, ook al verliep de cursus vanop afstand. Een aanrader! "
S.V.
"Keep up the good work. Ik wil je enorm bedanken om mijn blik te verruimen en verder te kijken dan wat we zien. Dit geheel was volledig nieuw, maar met jou enthousiasme was dit zo fijn om ermee aan de slag te gaan! Ik heb genoten van de live sessies en de 7 verschillende chakra’s, waardoor ik echt zin heb om erin te blijven investeren en met het rugzakje aan informatie die je ons hebt gegeven verder te gaan! "
R.J.

YOUR TICKET TO YOUR INNER JOURNEY

DATA

energy 101: online vrij te volgen op eigen tempo na inschrijving, ter voorbereiding van de live sessies (opgenomen sessies met slide deck én meditaties)

live sessies: TBC vanaf februari

PRIJS

Jouw investering bedraagt €399 early bird tot 25 dec 2022, hierna €450. In de plaats krijg je levenslang toegang tot het hele online traject én ondersteuning van de groep via een besloten Facebookgroep. 

 

ik investeer in mijn groei