rise & shine traject

rise & shine traject

ik ben een ge-heel

De mens is een holistisch wezen, opgebouwd uit verschillende lagen die mekaar beïnvloeden. Ik vind dit dé basis om jezelf beter te begrijpen. We duiken dieper onze gelaagdheid en dit gaat je helpen om jezelf, je gezondheid en je gevoelens beter te begrijpen.

Dit onderdeel is op eigen tempo te volgen voorafgaand aan de live sessies, via het online leerplatform.

live sessies

14 weken lang duik je samen met Adriana in de materie van elke chakra. Zowel de fysieke als emotionele en mentale aspecten komen aan bod. Je leert technieken om aan de slag te gaan met jouw blokkades. We treffen elkaar virtueel via zoom en eindigen met een live groepsles in de nieuwe yogastudio in Begijnendijk!

alle zoom-lessen worden opgenomen, mocht je niet altijd live aanwezig kunnen zijn, dan kan je deze later herbekijken

integratie

Nothing works unless you do!

Elke week is er andere materie en oefeningen, yogalessen, meditaties, inspiratiesessies om zelf aan de slag te gaan en het innerlijk werk te doen.

Na elke live les ontvang je een wekelijkse e-mail met inspiratie en oefeningen om de opgedane kennis te integreren en toe te passen. Alleen via de eigen ervaring kom je tot veranderingen.

wat je te wachten staat

"Het is een geweldige reeks om terug dicht bij jezelf te komen. Super leuke oefeningen. Als bepaalde zaken steeds terugkeren en waar je steeds terug tegenaan loopt is deze reeks een topper. Het is een zeer goede tool om je persoonlijk te ontwikkelen. Dank je wel Adriana "
E.M.
"Ik heb er veel aan gehad, veel bijgeleerd, en qua inzichten heb ik er denk ik al evenveel uitgehaald als in 1,5 jaar therapie!"
E.V.
"De reeks gaf me behalve houvast in deze moeilijke periode ook heel wat inspiratie om verder mee aan de slag te gaan. Adriana geeft de reeks met een aanstekelijk enthousiasme. Ik kon heel wat positieve energie oppikken, ook al verliep de cursus vanop afstand. Een aanrader! "
S.V.
"Keep up the good work. Ik wil je enorm bedanken om mijn blik te verruimen en verder te kijken dan wat we zien. Dit geheel was volledig nieuw, maar met jou enthousiasme was dit zo fijn om ermee aan de slag te gaan! Ik heb genoten van de live sessies en de 7 verschillende chakra’s, waardoor ik echt zin heb om erin te blijven investeren en met het rugzakje aan informatie die je ons hebt gegeven verder te gaan! "
R.J.

YOUR TICKET TO YOUR INNER JOURNEY

DATA

holistic basics: online vrij te volgen onderdeel op eigen tempo na inschrijving, ter voorbereiding van de live sessies (opgenomen sessies)

zoom sessies7/6 – 22/6 – 5/7 – 19/7 – 2/8 – 16/8 – 30/8 steeds van 19u30 tot +/- 21u via zoom

live sessie: 9/9 van 14u tot max 18u

PRIJS

Jouw investering bedraagt €399.

Hiervoor krijg je 14u live begeleiding, wekelijkse opdrachten, ondersteuning van de groep via een besloten Facebookgroep. 

Indien jij jouw ontwikkeling prioriteit maakt en hier helemaal mee induikt, dan zal jij hiermee blijvende positieve veranderingen realiseren in je leven!

ik investeer in mijn groei