yoga brunch crea dag

Een zalig dagje onthaasten en dichter bij jezelf komen!

Wij voeden jou letterlijk en figuurlijk op verschillende manieren: je fysieke en energetische lichaam worden gevoed door yoga en een heerlijke vegetarische brunch, je mentale en intellectuele lichaam met de creaworkshop “macramé plantenhanger maken” van Evelien.

Macramé is een knooptechniek. Je tovert draad met verschillende knopen om tot iets unieks. Hoe-leuk-is-dat? Ik leer jou graag de basis van macramé, waarmee jij zo veel projecten de baas kan. In deze workshop steek je je eigen plantenhanger in elkaar. Na de workshop kun je ook thuis verder, want je begrijpt al heel wat macramé-woordenschat. Knopen, knopen, knopen… Macramé is zo heerlijk repetitief dat je niet anders kan dan tot rust komen.

Een heerlijke dag voor jezelf of met vriendinnen.

PROGRAMMA

10u yoga met Adriana
11u15 vegetarische brunch
12u30 macramé workshop “plantenhanger maken” met Evelien van Atelier E
15u closing meditatie

We beoefenen yoga op het platform aan het terras van restaurant Kop of Munt (Capucienenstraat 7 in Aarschot), tussen de bomen aan het stadspark, dicht bij de natuur. De brunch en workshop kunnen buiten ofwel binnen plaatsvinden afhankelijk van de buitentemperatuur.

PRIJS: €94


ZELF MEE TE BRENGEN: yogamat en een plantenpot van 16 à 20 cm diameter – indien je zelf geen yogamat hebt, gelieve dit even te mailen naar info@adyogini.com en ik voorzie eentje