Adriana komt uit haar chakra winterslaap

en heeft meteen al een leuke aanbieding voor je klaarstaan om je warm te maken voor wat komen zal!

Het chakra werkboek, een handleiding van 49 pagina’s boordevol waardevolle informatie, tips, recepten en oefeningen, is tijdelijk verminderd in prijs. Op die manier kan jij alvast eens kennismaken met het concept van “chakra’s” en word je misschien wel warm voor een yogareeks in het teken van de chakra’s of een chakralab (workshop) of wie weet zelfs een heel traject!

Het traject is Adriana aan het omtoveren tot weer een uniek, vernieuwd en uitgebreid programma mét impact! 3 groepen zijn je al voor geweest en bereikten mooie resultaten in hun innerlijke balans en groei.

Over het traject later meer…voor nu: hier is het chakra werkboek, te koop aan slechts 9,99 EUR!