tot ziens

30 november 2022 – 16 juni 2018

mijlpalen.

de yogastudio in centrum Aarschot sloot op 30 nov 2022 permanent zijn deuren. het was een gezellige ruimte, een oase van rust, waar velen zichzelf en elkaar terugvonden. maar uiteindelijk waren het ook maar enkele muren, veel glas, straatlawaai, koude op koude dagen en hitte op hete dagen.

de sfeer die er hing, de energie, de uitstraling, die zaken nemen we allemaal mee naar Begijnendijk! want ook dat zal een gezellige ruimte worden (een beetje kleiner wel), een oase van rust, een plek van samenkomen en samenzijn, waar je jezelf en anderen kan ont-moeten, waar transformatie kan plaatsvinden. i promise. pinky promise.

tot gauw! stay tuned!

en in tussentijd nodig ik je van harte uit in mijn Energetisch Praktijk te Bogaardenstraat 30 in Aarschot! Ik geef nog steeds behandelingen, healing sessies, hypnotherapie, voetreflexologie, massages aan vrouwen, individuele trajecten, cursussen én retraites 🙂