AromaTouch® therapie

De AromaTouch techniek is een eenvoudige doch zeer krachtige manier om eenieder te laten kennismaken met de kracht van essentiële oliën.

De AromaTouch® therapie, ontwikkeld door Dr. David K. Hill, D.C, is een ontspanningstechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een vaste set essentiële oliën. De behandeling brengt verlichting bij lichamelijke en emotionele spanningen en helpt je lichaam om weer in evenwicht te geraken. De 100% natuurlijke oliën van doTerra zijn uitgekozen omwille van hun individuele therapeutische eigenschappen alsook voor de krachtige werking wanneer gecombineerd.

Tijdens een AromaTouch® therapie is aanraking een even belangrijke component als de gebruikte olie. Elke olie wordt met behulp van een repetitieve bewegingen op de rug en de voeten aangebracht. De verschillende aroma’s smelten samen in harmonie om u de meest ontspannende ervaring te bezorgen. Beleef de kracht van essentiële oliën, maar vooral ook in combinatie met de kracht van aanraking.

Een behandeling duurt een uur, waarbij je op een behandeltafel op de buik ligt. Er wordt aandacht besteed aan de rug, de nek, het hoofd en de voeten. Deze behandeling kan indien gewenst gecombineerd worden met een reiki behandeling, waarbij de AromaTouch® therapie wordt toegepast na de reiki behandeling.

Neem contact op voor een programma op maat, als onderdeel van relaxatie therapie of van stress therapie.

Prijs:
losse behandeling €70 (1u)

Je aanbevelingsarchief is op dit moment leeg. Je kunt nieuwe maken op je dashboard.