Ayurvedische massage

Volgens Ayurveda zou je jezelf dagelijks met kruidenolie moeten masseren voor een goede gezondheid. Onszelf masseren is bijlange niet zo ontspannend als ons laten masseren…

Startritueel met geurbeleving

Alvorens van start te gaan, ontvang je een voetbadje en wordt jouw energie geharmoniseerd tijdens het startritueel. Het hartchakra en de zonnevlecht worden gestimuleerd en verschillende marampunten aangeraakt.

Shirobhyanga

Voordat je op de massagetafel gaat liggen, ontvang je eerst een hoofdhuidmassage met olie. De 6e en 7e chakra worden gestimuleerd en met elkaar in verbinding gebracht. Indien je na de massage nog een afspraak hebt, vraag om de shirobhyanga eventueel zonder olie uit te voeren.

Abhyanga

Voor de lichaamsmassage van je voor- en achterzijde lig je volledig naakt op de massagetafel. De reden daarvoor is dat bepaalde massagestroken vloeiend moeten kunnen gebeuren om de eenheid en een ononderbroken energiestroom in stand te houden. Laat je hier niet door afschrikken, je ligt wel degelijk bedekt. De voorzijde wordt mee gemasseerd, inclusief de buik en het borstgebied. Vrouwen kunnen aangeven als ze dit liever niet willen en dan laten we de borsten bedekt en onaangeroerd.

Duur

De gehele behandeling neemt 90 minuten in beslag. Anderhalf uur heerlijk genieten van een eeuwenoude Oosterse massage, wie wil dit niet?!

Prijs

95€

Reserveren

Een afspraak maken doe je via info@adyogini.com of 0491/36.48.23.

♡ namaste