chakra healing

De chakra healing heeft als doel, de verschillende chakra’s weer in balans te brengen. Hiervoor wordt er gewerkt met speciale essentiële oliën per chakra, met edelstenen en wordt ook reiki energie toegediend om het geheel te ondersteunen.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Eerst wordt jouw rug kort met olie gemasseerd, voornamelijk de zonde rond de ruggengraat om de energiedoorstroming te stimuleren. Elke chakra wordt ingemasseerd met de respectievelijke essentiële olie en worden er een chakrastenen op de chakra’s geplaatst. Reiki energie wordt toegediend om de werking van de essentiële oliën en van de edelstenen te versterken en op die manier ook de doorbloeding en energiedoorstroming in de desbetreffende chakra te stimuleren.

Op het einde wordt via de kruin van het hoofd, reiki energie doorgegeven om het hele proces te ondersteunen en algemene blokkades te helpen losmaken. De reiki energie helpt om jouw energie een duwtje te geven. Ben je gespannen, dan wordt je ontspannen. Ben je altijd moe, dan zorgt de reiki energie dat jouw prana en bloed beter zal stromen opdat je je vitaler voelt.

Om de beleving nog intenser te maken, maak ik ook gebruik van klanktherapie m.b.v. klankschalen en klankstaven.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

PRIJS €80