Chakra Massage

De chakra massage heeft als doel, de verschillende chakra’s weer in balans te brengen. Hiervoor wordt er gewerkt met speciale essentiële oliën per chakra, met half-edelstenen en wordt ook reiki energie toegediend om het geheel te ondersteunen.

Wat kan je verwachten?

Eerst wordt jouw rug onder handen genomen. Elke chakra wordt ingemasseerd met de respectievelijke essentiële olie en worden er een chakrastenen op de chakra’s geplaatst. Reiki energie wordt toegediend om de werking van de essentiële oliën en van de edelstenen te versterken en op die manier ook de doorbloeding in de desbetreffende chakra te stimuleren.

Wanneer je op je rug ligt, wordt de voorzijde op dezelfde wijze behandeld. Alleen wordt aan de voorzijde de wortelchakra overgeslagen. Er wordt een edelsteen aan de voeten geplaatst om je beter te helpen aarden langs die weg.

Op het einde wordt via de kruin van het hoofd, reiki energie doorgegeven om het hele proces te ondersteunen en algemene blokkades te helpen losmaken. De reiki energie helpt om jouw energie een duwtje te geven. Ben je gespannen, dan wordt je ontspannen. Ben je altijd moe, dan zorgt de reiki energie dat jouw prana en bloed beter zal stromen opdat je je vitaler voelt.

Duurtijd 1u

Prijs €75

Wil je graag een afspraak maken voor deze behandeling? Bel 0491/364823, mail of laat een bericht hieronder achter.