edelstenen

ONTDEK HOE EDELSTENEN JOU KUNNEN ONDERSTEUNEN IN JE DAGELIJKSE EN SPIRITUELE LEVEN

Edelsteentherapie is een aanvulling op allerhande hedendaagse of alternatieve therapieën, maar vervangt nooit medisch advies of behandeling. Edelstenen hebben een eigen energetische vibratie, frequentie of trilling en ondersteunt ons energetisch systeem om het evenwicht te hervinden.

ZUIVEREN

Er zijn verschillende manieren om edelstenen te zuiveren.

1. De meest gebruikte is om de edelsteen een tijdje onder stromend water te houden. Let op: niet alle edelstenen zijn hiervoor geschikt; de meer poreuze kunnen beschadigd worden door water.

2. Je kan een edelsteen ook reinigen door deze in de rook van een brandend wierookstokje, palo santo of salie te houden. De intentie die je aan dit ritueel geeft zorgt voor de reiniging.

3. Je kan een edelsteen ook reinigen door deze bij een hematiet steen plaatsen, of door gebruik te maken van een ontlaadkit.


PROGRAMMEREN

Geef jouw edelsteen een intentie, geef het een doel.

Programmeer de edelsteen om voor jou te werken en zeg wat het voor je moet doen (indien het zich binnen de mogelijkheden van de energetische toepassing bevindt).

Na veelvuldig gebruik is het verstandig om de edelsteen regelmatig te reinigen.

Wanneer de edelsteen veel van zijn energie gebruikt om je te ondersteunen, is het ook belangrijk dat je deze regelmatig weer laat opladen.

OPLADEN

Eenmaal per maand (soms uitzonderlijk tweemaal) is het volle maan. De energie van de volle maan is enorm krachtig!

De kracht van de maan beweegt onze oceanen en beïnvloedt het getij. Met volle maan worden ook veel meer kinderen geboren omdat het vruchtwater breekt.

De kracht en de energie van de volle maan is ideaal om je edelstenen mee op te laden.

Leg al je edelstenen in het volle maanlicht, buiten of aan het raam.

Edelstenen kan je op vele manieren gebruiken: bij je dragen in je broekzak of als een oorhanger, hanger aan een ketting, mala of armband; je kan ze in een ruimte plaatsen waar je veel vertoeft, je kan ze tijdens meditatie bij je houden of je kan ze gebruiken om je drinkwater mee op te laden of om een auraspray te maken.

Informeer steeds goed bij de leverancier of online of de steen geschikt is om in het water te plaatsen, sommige stenen kunnen giftige stoffen afgeven. bij twijfel niet doen! download hieronder de lijst van giftige edelstenen

MAAK JE EIGEN AURASPRAY OF ELIXIR

Video afspelen

INSPIRATIE VOOR AURASPRAYS