groepslessen

We hebben yogalessen op bijna elke dag van de week, meestal ’s avonds, maar in het weekend ook in de ochtend. Heel regelmatig organiseert Adriana speciale themalessen, lessenreeksen, lezingen, workshops of cursussen.

Soms nodigen wij ook andere docenten uit om over hun passie te spreken of een workshop te geven over een materie waar zij meer in thuis zijn.

INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je via het online lessenrooster.

We vragen je om voor elke les op voorhand in te schrijven. Ben je ingeschreven en kan je toch niet komen? Verwijder jouw deelname in de lessenrooster minstens 4u voor aanvang van de les, zodat je iemand anders met jouw plaats blij kan maken. Wanneer je minder dan 4u voor de les annuleert, wordt een beurt ingehouden of wordt deze aangerekend.

YOGA STIJLEN

ASHTANGA YOGA

Een gestructureerde actieve yogales waarbij na 2 x 5 zonnegroeten een vaste reeks aan staande houdingen wordt afgewerkt, om nadien af te bouwen naar eventueel nog enkele zittende houdingen en eindigend met relaxatie.

Deze les is geschikt voor de geoefende yogi(ni).

HATHA YOGA

De klassieke yogastijl waaruit alle andere voortvloeien. Een les toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau.

In deze les worden staande houdingen afgewisseld met zittende houdingen en zonnegroeten. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het gebruik van de ademhaling.

YIN YOGA

Een zachte yogales, waar de focus ligt bij het stretchen. Niet enkel onze spieren, maar tot diep in het bindweefsel, daar waar spanningen en trauma opgeslagen worden. Men houdt de asana’s (lichaamshoudingen) langere tijd aan (3 tot 5 minuten).

Ik ervaar deze yogastijl als een meer emotionele en mentale beoefening, daar ik vaak hierin geconfronteerd wordt met mijn eigen grenzen, met ongemak of lichte pijn (goede en slechte), met gedachten en emoties, omdat we lang in stilte blijven liggen. Een aanrader wanneer je rust en ontspanning nodig hebt of wanneer je in de knoop ligt, om al die knopen los te maken!

De lessen worden georganiseerd op dinsdag- en donderdagavond, respectievelijk om 20u en 20u15.

PILATES – VALERIE

Pilates traint de diepere, onderliggende spieren. De kern van elke oefening is de ‘core’, wat zorgt voor sterke buik- en rugspieren. Pilates is, net als yoga, een zachte bewegingsvorm. Uiterst geschikt dus voor revalidatie, post-zwangerschap, nek- en rugklachten maar evenzeer als aanvulling op cardio.

PRIJZEN

Voor de volledige prijslijst, klik hier.

Vanaf 20 januari 2020 gelden onderstaande prijzen:

  • € 13 voor een losse les
  • € 77 voor een 6-beurtenkaart – 12 weken geldig
  • € 120 voor een 10-beurtenkaart – 20 weken geldig

Voor meer info en updates, volg adYogini op Facebook