laura

♡ volgde in 2019 een yin yoga opleiding bij Pure Energy Yoga

♡ in 2020 startte ze een hatha yoga opleiding bij YogaLife

♡ in 2021 kwam ze ons vervoegen bij adYogini

Lees hieronder Laura haar persoonlijke verhaal.

In 2019 besloot ik de yin yogaopleiding te volgen bij Pure Energy Yoga. Onmiddellijk wist ik dat dit was waar ik al zo lang naar op zoek was. In yin yoga laten we de zachtheid toe en gaan we naar binnen. Een verademing in onze yange/mannelijke maatschappij, een manier om te onthaasten in ons drukke bestaan. Emoties die diep in je lichaam liggen opgeslagen komen hierbij vrij en krijgen ruimte om er te mogen zijn. Je leert in yin yoga compassie en respect voor jezelf te krijgen.

Het volgende jaar startte ik met de Hatha yogaopleiding bij Yogalife die compleet mijn leven veranderde. De voorbije jaren kampte ik met heel wat problemen omtrent de spijsvertering, het ging van kwaad naar erger met een heleboel inflammatie tot gevolg. Een tijd terug had ik niet eens de wilskracht en energie om mij fysiek in te spannen, mijn lichaam was op. Ik kreeg een duwtje in de rug van mijn yogaleraar die vertelde dat ik het heus wel kon, ik moest het alleen nog durven zien. Yoga toonde me op een compassievolle manier naar mezelf en mijn lichaam te kijken. Houden van wat is, zonder meer. De tools die ik leerde in mijn Hatha yogaopleiding gaven me helderheid en kracht. Door yoga kom je in harmonie met lichaam en geest. Het is zoveel meer dan alleen de houdingen!

Tijdens mijn lessen komt er een combinatie van asana (lichaamsoefeningen), pranayama (ademhalingsoefeningen) en meditatie aan bod. Steeds met zachtheid voor jouw unieke lichaam. Ik specialiseer me in het effect van yoga op ons hormonale en digestieve stelsel.

Loopt het fysiek wat minder vlot of heb je een chronische ziekte, spreek mij daar gerust over aan!


Laura neemt de actieve yogales van Adriana over op woensdag avond en tovert deze om naar een hatha | yin yogales.