groepslessen

We hebben yogalessen op bijna elke dag van de week, meestal zowel ’s ochtends als ’s avonds. Heel regelmatig organiseert Adriana op woensdagavond, zaterdag of zondag speciale themalessen, lezingen of workshops.

Soms nodigen wij ook andere docenten uit om over hun passie te spreken of een workshop te geven over een materie waar zij meer in thuis zijn.

Inschrijven

Inschrijven doe je via onze lessenrooster.

We vragen je om voor elke les op voorhand in te schrijven. Ben je ingeschreven en kan je toch niet komen? Verwijder jouw deelname in de lessenrooster, zodat je iemand anders met jouw plaats blij kan maken. Wanneer je minder dan 4u voor de les annuleert, wordt een beurt ingehouden of wordt deze aangerekend.

Yoga Stijlen

Ashtanga Yoga

Een gestructureerde actieve yogales waarbij na 2 x 5 zonnegroeten een vaste reeks aan staande houdingen wordt afgewerkt, om nadien af te bouwen naar enkele zittende houdingen en eindigend met relaxatie.

Deze les is geschikt voor de geoefende yogi(ni).

Hatha Yoga

De klassieke yogastijl waaruit alle andere voortvloeien. Een zachtere les, toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau.

In deze les worden staande houdingen afgewisseld met zittende houdingen en zonnegroeten. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het gebruik van de ademhaling.

Anusara Yoga – Nele

Een yogastijl gebaseerd op hatha yoga, maar waar de focus ligt bij het hart. Alle asana’s (lichaamshoudingen) gebeuren vanuit een goede uitlijning en vanuit verbinding met het hart. Hierbij ontstaat een gelukzalig gevoel dat je zelf vanuit je binnenste naar buiten haalt.

Hieronder vallen alle lessen gegeven door Jeroen en Nele (dinsdag, woensdag ochtend en zaterdag ochtend).

Yin Yoga

Een zachte yogales, waar de focus ligt bij het stretchen. Niet enkel onze spieren, maar tot diep in het bindweefsel, daar waar spanningen en trauma opgeslagen worden. Men houdt de asana’s (lichaamshoudingen) langere tijd aan (3 tot 5 minuten).

Ik ervaar deze yogastijl als een meer emotionele en mentale beoefening, daar ik vaak hierin geconfronteerd wordt met mijn eigen grenzen, met pijn (goede en slechte), met gedachten en emoties, omdat we lang in stilte blijven liggen. Een aanrader wanneer je in de knoop ligt, om al die knopen los te maken!

Yin Yang in Balance – Katrine

Yang staat voor beweging en Yin voor rust en zachtheid.
Een les met een actief element, die eindigt op zachte manier.

Pilates – Valerie

Pilates traint de diepere, onderliggende spieren. De kern van elke oefening is de ‘core’, wat zorgt voor sterke buik- en rugspieren. Pilates is, net als yoga, een zachte bewegingsvorm. Uiterst geschikt dus voor revalidatie, post-zwangerschap, nek- en rugklachten maar evenzeer als aanvulling op cardio.

Easy Flow – Adriana

Dit is een les “op’t gemakje”, maar wel in beweging en
perfect geschikt wanneer je nog nooit yoga hebt beoefend en graag komt kennismaken.

We starten met een meditatie/ademhalingsmoment, warmen op met enkele eenvoudige zonnegroeten en op het ritme van onze ademhaling flowen we van de ene naar de andere basishouding. We eindigen met een welverdiende relaxatie (=savasana).

Gentle Yoga | Zachte yoga – Adriana en Olivia

In deze les wisselen we zittende en liggende houdingen af, er is minder flow, maar we blijven iets langer in de houdingen zitten.

Deze les is nog steeds actiever dan de yin yoga, maar met meer ademhalingsoefeningen en meditatie.

Zeker toegankelijk voor beginners!

Prijzen

Voor de volledige prijslijst, klik hier.

Vanaf 20 januari 2020 gelden nieuwe prijzen:

  • € 13 voor een losse les
  • € 77 voor een 6-beurtenkaart – 12 weken geldig
  • € 120 voor een 10-beurtenkaart – 20 weken geldig
  • € 35 discovery pass (weekpasje) – enkel voor wie nog nooit bij adYogini les gevolgd heeft – 1 week geldig met 5 beurten

Voor meer info en updates, volg adYogini op Facebook