groepslessen

Dag  Uur YogaStijl Niveau Locatie
Dinsdag* 18u45-19u45 Basic Ashtanga beginners CVO Hageland, Bekaflaan 62, Aarschot
Dinsdag** 20u15-21u15 Ashtanga Flow all levels CVO Hageland, Bekaflaan 62, Aarschot
Zondag 10u-11u Power Yoga all levels Hal 5, Locomotievenlaan, Kessel-lo

*De basic ashtanga beginnersles is een reeks van 6-lessen die begint op dinsdag 3 april. De laatste les zal plaatsvinden op 8 mei 2018.

**De all levels ashtanga flow les wordt tijdens de beginnersreeks, voor 6 weken met een kwartier verlaat. Vanaf 15 mei zal deze weer gewoon om 20u doorgaan.

Inschrijven

We vragen je om voor elke les op voorhand in te schrijven. Ben je ingeschreven en kan je toch niet komen? Geef ons een seintje via sms (Adriana 0491/36.48.23)

Inschrijven doe je als volgt:

Yoga Stijlen

Ashtanga Yoga

Een gestructureerde actieve yogales waarbij de zoveel mogelijk de 8 ledematen van ashtanga aan bod laten komen: lief zijn voor elkaar en onszelf, bewust ademen, de aandacht naar binnen keren, onszelf in vele houdingen wurmen, concentreren en mediteren.

ademhalingstechnieken – zonnegroeten – ashtanga flow – relaxatie

Prijzen

  • AARSCHOT (*): €12 per losse les


Je kan ook kiezen om een tegoed aan te kopen. Hiermee kan je online in het lessenrooster voor elke les inschrijven. Bij elke inschrijving wordt de prijs van een les in mindering gebracht. Wanneer je regelmatig naar de les komt, is dit voordeliger.

  • €69 voor een tegoed van €72 – 14 weken geldig (je bespaart €0,5 per les)
  • €110 voor een tegoed van €120 – 20 weken geldig (je bespaart €1 per les)
Let wel, dit tegoed kan enkel gebruikt worden om lessen te betalen dewelke door Adriana Stan georganiseerd worden (*). Lessen die door andere studio’s georganiseerd worden en waarbij de inschrijvingen via hun website geschieden, kunnen niet met dit tegoed betaald worden.

Voor meer info en updates, volg adYogini op Facebook