groepslessen

We hebben yogalessen op bijna elke dag van de week, meestal zowel ’s ochtends als ’s avonds. Heel regelmatig organiseert Adriana op woensdagavond speciale themalessen, lezingen of workshops.

Soms nodigen wij ook andere docenten uit om over hun passie te spreken of een workshop te geven over een materie waar zij meer in thuis zijn.

Inschrijven

Inschrijven doe je via onze lessenrooster.

We vragen je om voor elke les op voorhand in te schrijven. Ben je ingeschreven en kan je toch niet komen? Verwijder jouw deelname in de lessenrooster, zodat je iemand anders met jouw plaats blij kan maken. Wanneer je minder dan 1u voor de les pas annuleert, wordt een beurt ingehouden of wordt deze aangerekend.

Yoga Stijlen

Ashtanga Yoga

Een gestructureerde actieve yogales waarbij na ademhalingsoefening(en), opwarming en zonnegroeten gepiekt wordt in staande houdingen, om nadien af te bouwen naar meer stretching en relaxatie.

De beginnerslessen zijn uiteraard geschikt voor beginners, met een goede fysieke gezondheid. De Ashtanga Flow les is geschikt voor de geoefende yogi(ni).

Hatha Yoga

De klassieke yogastijl waaruit alle andere voortvloeien. Een zachtere les, toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau.

In deze les worden staande houdingen afgewisseld met zittende houdingen en zonnegroeten. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het gebruik van de ademhaling.

Anusara Yoga

Een yogastijl gebaseerd op hatha yoga, maar waar de focus ligt bij het hart. Alle asana’s (lichaamshoudingen) gebeuren vanuit een goede uitlijning en vanuit verbinding met het hart. Hierbij ontstaat een gelukzalig gevoel dat je zelf vanuit je binnenste naar buiten haalt.

Hieronder vallen alle lessen gegeven door Jeroen en Nele (dinsdag, woensdag ochtend en zaterdag ochtend).

Yin Yoga

Een zachte yogales, waar de focus ligt bij het stretchen. Niet enkel onze spieren, maar tot diep in het bindweefsel, daar waar spanningen en trauma opgeslagen worden. Men houdt de asana’s (lichaamshoudingen) langere tijd aan (3 tot 5 minuten).

Ik ervaar deze yogastijl als een meer emotionele en mentale beoefening, daar ik vaak hierin geconfronteerd wordt met mijn eigen grenzen, met pijn (goede en slechte), met gedachten en emoties, omdat we lang in stilte blijven liggen. Een aanrader wanneer je in de knoop ligt, om al die knopen los te maken!

Yoga voor de rug

Deze les staat helemaal in het teken van een gezonde rug! We halen alles uit de kast om jouw rug te ondersteunen door de buikspieren en rugspieren te verstevigen en het bindweefsel soepeler te maken. De les is zowel voor jonge als oudere mensen geschikt.

Kleuter Yoga

Yoga voor de allerkleinsten, van 4 tot en met 7 jaar.

Een meer uitvoerige omschrijving wordt later toegevoegd.

Kinder Yoga

Yoga voor kids van 8 tot en met 12 jaar.

Een meer uitvoerige omschrijving wordt later toegevoegd.

Tiener Yoga

Deze yogalessen zijn voor tieners van 12 tot en met 16 jaar die zich te oud voelen voor kinderyoga en graag lessen volgen met leeftijdsgenoten.

De lessen bevatten net zoals bij volwassenen ademhalingsoefeningen, meditatie en yogahoudingen of asanas maar zijn meer toegespitst op de leefwereld van tieners.

Tieners krijgen veel te maken met veranderingen van zichzelf en de wereld rondom hen wat een grote impact heeft op emotioneel, mentaal en lichamelijk vlak.

Tieners voelen zich na de lessen fitter en meer ontspannen zodat ze beter om kunnen gaan met de veelheid aan prikkels rondom hen.

Prijzen

Voor de volledige prijslijst, klik hier.

  • €12 voor een losse les
  • €69 voor een 6-beurtenkaart – 10 weken geldig (je bespaart €0,5 per les)
  • €85 voor een maandabonnement unlimited (je mag zoveel komen als je wilt, enkel geldig voor groepslessen die niet deeluitmaken van een speciale reeks of thema)
  • €110 voor een 10-beurtenkaart – 15 weken geldig (je bespaart €1 per les)

Voor meer info en updates, volg adYogini op Facebook