lichaams- en bewustzijnswerk voor psychosomatische klachten

6 jaar geleden begon mijn onderzoek naar de chakra’s, tijdens mijn wereldreis, nog voor ik mijn yoga opleiding in India volgde. Mijn nieuwe leven kreeg vorm tijdens mijn zoektocht naar kennis en ervaring met energie. Meer en meer ontdekt ik de samenhang tussen de chakra theorie en onevenwichten in ons lichamelijk, geestelijk en emotioneel systeem. Het menselijk lichaam is een geweldige machine, maar heeft veel meer nodig dan alleen maar voeding en water om goed te functioneren en jou een gevoel van welzijn te geven. De chakra theorie is dan ook mijn uitgangspunt in deze begeleiding.

Alternatieve behandelingen krijgen meer en meer belangstelling, naarmate de mensheid zich bewuster begint te worden van zichzelf. Maar het is soms zoeken en moeilijk kiezen wanneer er een resem aan behandelingen wordt aangeboden en je eigenlijk niet eens weet wat het is of wat het doet.

Daarom biedt ik vanaf heden deze “individuele begeleiding” aan, waarbij er na een intake moment waarin ik vooral jouw lichaam laat spreken met behulp van enkele kinesiologische en andere testen – een behandeling of behandelplan op maat wordt opgesteld.

De nabehandeling(en) bestaan uit een mix van pranayama, yoga, meditatie en relaxatie oefeningen, reiki, cranio sacraal behandeling, chakra balancing, EFT en hypnose therapie. Je krijgt mogelijks ook opdrachten mee naar huis.

WELKE KLACHTEN KUNNEN HIERMEE AANGEPAKT WORDEN?

Laten we eerst duidelijk maken dat deze begeleiding geen vervanging van medisch advies of zorg is, wanneer dat aangewezen is. Ik zal je dan ook snel doorverwijzen naar jouw arts als ik merkt dat jouw klachten medische of psychologische hulp behoeven.

Ben je reeds naar jouw arts geweest of hebben er reeds onderzoeken plaatsgevonden en blijkt dat jij lichamelijk gezond wordt verklaard, maar…jij voelt je zo niet. Je hebt onverklaarbare pijnen, voelt je slecht in je vel, kan moeilijk ontspannen of innerlijke rust vinden, zit emotioneel in de knoop of je wil bepaalde gewoontes of patronen doorbreken, maar het lukt je niet in je eentje. Hier kunnen we dan mee aan de slag gaan.

Ik ben discreet, professioneel en creëer een veilige sacred space, waar jij jezelf kan en mag zijn, zonder oordeel. Je wordt met liefde en respect ontvangen en behandeld.

PRIJS

Enkele sessie | intake – €70

HOEVEEL SESSIES HEB IK NODIG?

Dat hangt af van de aard en aantal van jouw klachten. Het lichaam, de geest en onze ziel zijn één geheel en Adriana haar benadering is holistisch van aard; met andere woorden, er wordt gekeken naar het groter geheel, niet enkel naar 1 symptoom.

Om een degelijke verbetering gewaar te worden wordt na het intake gesprek toch enkele sessies aangeraden. Een pijntje komt nooit alleen en Adriana heeft geen toverstaf, vaak zit het dieper geworteld.

WAAR VINDEN DE AFSPRAKEN PLAATS?

Aarschot

adYogini yogastudio, centrum Aarschot, te Martelarenstraat nr 43 (op de hoek).

Je kan gratis parkeren op parking Demervallei (let op, er is ook een gedeelte met blauwe kaart), dat is op +/- 7min wandelen. Je kan betalend parkeren op parking Bonewijk, dat is op 2 à 4min wandelen.

Kom je met de trein, dan ben je op 8 à 10min wandelen aan de yogastudio.
Kom je met de bus? Laat je dan afzetten aan halte Sancta Maria, aan de kerk. Je bent op 3min aan de yogastudio.

Schriek

Trommelstraat 23 in Schriek.

Dit is een praktijkruimte aan huis. Je kan je parkeren voor de haag, zodat je nadien makkelijk weer kan wegrijden zonder dat er iemand achter je parkeert.

De ingang naar de praktijk is langs de zijkant van het huis, de glazen deur met opschrift “energetisch praktijk adriana stan”.