privé yogales

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN PRIVÉLES?

dat wat je zelf aangeeft behoefte aan te hebben… Yoga is meer dan alleen maar zonnegroeten en lichaamshoudingen. Een privéles wordt volledig op maat gemaakt waarin elementen verwerkt worden, waar jij behoefte aan hebt of nieuwsgierig naar bent.

Dat kan gaan van een standaard yoga les op jouw eigen tempo en afgestemd op de beperkingen van jouw lichaam en geest, tot ademhalingsoefeningen, meditatie of yoga therapie voor gewichtsverlies of stress reductie.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN PRIVÉLES?

Misschien ben je nieuwsgierig naar yoga en heb je bepaalde vragen, maar je ziet dit (nog) niet zitten in groepsverband. Een privéles biedt jou dan de kans om in alle vrijheid kennis te maken met yoga en dieper in te gaan op yoga filosofie om zo meer inzicht te krijgen in het belang van al wat we in een yogales doen.

Een privéles kan één op één zijn of met een groep vrienden of familie. Je kan dan kiezen voor een standaard yogales of er kan gewerkt worden met bepaalde thema’s: yin, restoratieve, chakra’s, ashtanga series, evenwicht, inversies, acro yoga,…

In groep kan er ook voor gekozen worden om per 2 of 3 samen te werken. Deze yogabeoefening bevordert de groepsdynamiek en versterkt de band tussen vrienden, familieleden of partners.

KOSTPRIJS

  • privéles individuele yoga: €75 (1u15 – 1 persoon)
  • privé groepsles yoga: €120 (1u15 – ongeacht het aantal personen)
  • afhankelijk waar ik heen moet komen, betaal je een verplaatsingskost welke gelijk is aan het aantal kilometers aan de wettelijke km-vergoeding; binnen een straal van 10km verplaats ik mij gratis voor de privé groepslessen
  • materiaal is inclusief in deze prijs