privéles yoga

Wat kan u verwachten in een privéles?

Dat wat u zelf aangeeft behoefte aan te hebben. Yoga is meer dan alleen maar zonnegroeten en lichaamshoudingen. Een privéles wordt volledig op maat gemaakt waarin elementen verwerkt worden, waar u behoefte aan heeft of nieuwsgierig naar bent.

Dat kan gaan van een standaard yoga les op uw eigen tempo en afgestemd op uw eigen lichaam en geest tot ademhalingsoefeningen, meditatie of yoga therapie voor gewichtsverlies of stress reductie.

Wat zijn de voordelen van een privéles?

Misschien bent u nieuwsgierig naar yoga en heeft u bepaalde vragen, maar u ziet dit niet zitten in groepsverband. Een privéles biedt u dan de kans om in alle vrijheid kennis te maken met yoga en dieper in te gaan op yoga filosofie of de beginselen van Indische anatomie om zo meer inzicht te krijgen in het belang van onze ademhaling.

Een privéles kan één op één zijn of met een groep vrienden of in familieverband. U kan dan kiezen voor een standaard yogales of er kan gewerkt worden met bepaalde thema’s (chakra’s, ashtanga series, evenwicht, inversies,…)

In groep kan er ook voor gekozen worden om per 2 of 3 samen te werken. Deze yogabeoefening bevordert de groepsdynamiek en versterkt de band tussen vrienden, familieleden of partners. Men kan opteren voor partner yoga of acro yoga.

Kostprijs

privéles yoga: €60 (1u15 – 1 persoon)
privé groepsles yoga: €100 (1u15 – ongeacht het aantal personen)