sofie

Hi, ik ben Sofie,

Mama, Yogi ,Ram, geinspireerd door de “why” van het leven!

Op mijn yogamatje kwam het besef dat het tijd was om stil te staan….vertragen.

Yoga bracht een eerste stap naar meer zachtheid in mijn lichaam en ruimte voor emoties. Ons lichaam heeft zoveel wijsheid in zich we dienen er alleen terug te leren naar luisteren.

Het is zeker niet steeds het gemakkelijkste pad maar door meer te “accepteren wat er nu is” en te leren surfen op de golven van het leven.

Ik ben uit de ratrace gestapt en ik ben mijn eigen medicijn gaan samenstellen voor het herstellen van een burn-out. Van hieruit is mijn missie geboren om de kracht van Yin, yoga nidra, diepe ontspanning en healing te gaan delen.

Omdat ons leven al zo yang is kunnen we wat meer Yin gebruiken in ons leven.

Leer terug vanuit je hoofd in je lichaam zakken, voel, adem, maak ruimte voor dat wat er mag zijn. Ik wil je heel graag begeleiden op het pad van healing en wat niet meer bij jou past. Heal je pijn en angst en stap in je authenthieke pure kracht, want jij bent al goed genoeg zoals je bent.

Yoga nidra was nog een puzzelstukje naar diepe ontspanning en herstel.

De teachers training bij Viapura bracht me zoveel inzichten en tools om dit nu te kunnen gaan teachen by the heart!

Stap uit je comfortzone en ervaar de magie van je eigen sparcle, weer thuiskomen bij jezelf en opnieuw verbinden met je hart en je intuïtie.

Yogi by the Heart

Let’s connect,

Sofie


Sofie geeft yoga nidra ofwel “nidra relax” elke donderdagavond om 20u online via zoom, zodat jij na de les je niet meer hoeft te verplaatsen en lekker verder thuis, in de comfortzone kan ontspannen.