voetreflexologie

Onze voeten zijn onze interne spiegel.

Ons lichaam is één geheel. Fysiek, energetisch, emotioneel en mentaal. Een onevenwicht op één niveau weerspiegelt zich dan ook op alle andere.

WAT IS VOETREFLEXOLOGIE?

De toestand van onze voeten kan ons veel over onszelf leren. In onze voeten zitten reflexzones, waar zenuwuiteinden uitkomen die in contact staan met onze organen en onze verschillende lichaamsstelsels (spijsvertering, zenuwen, hormonen,…). Wanneer iemand problemen heeft met een orgaan of een lichaamsdeel, is dit voelbaar in de desbetreffende reflexzone in de voet. Door deze reflexzones of -punten te stimuleren, kan men het evenwicht herstellen of blokkades opheffen.

Voetreflexologie werkt dieper dan enkel het fysieke. Emotionele of mentale blokkades zijn ook voelbaar in de voeten. Elke zone in de voet reflecteert namelijk ook bepaalde aspecten van hoe wij omgaan met situaties in ons leven. Het kan je helpen duidelijkheid te scheppen over een innerlijk conflict, onbewuste zaken aan het daglicht brengen, het kan je tevens helpen om het verwerkingsproces op gang te zetten of te versnellen.

Ten slotte werkt voetrefloxologie ook ontgiftend. Daarom is het belangrijk om na een behandeling voldoende water te drinken om de losgemaakte afvalstoffen te helpen afdrijven.

WAARUIT BESTAAT EEN BEHANDELING?

  • voetbadje
  • activeren van het lymfestelsel om het ontgiftingsproces te stimuleren
  • opwarmingsmassage
  • stimuleren van de reflexzones in de voeten

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten.

PRIJS €60