nieuwe maan viering

Een nieuwe maan, een nieuw begin.

Elk begin begint met een einde. Het klinkt moeilijker dan het is. Voor er een nieuw hoofdstuk kan beginnen, moet een andere eindigen. En dat is zo met alles in het leven.

Tijdens een nieuwe maan viering wordt er afscheid genomen van ‘iets’. Wat dat ‘iets’ is, dat bepaal je zelf. Dat kan een slechte gewoonte zijn, een bepaald gevoel waar je vanaf wilt of een gedachte die je wilt loslaten. Hierdoor wordt er ruimte gecreëerd voor ‘iets’ nieuws.

De nieuwe maan viering staat in het teken van dit nieuwe begin. De invulling van het ‘nieuwe‘ bepaal je weeral zelf. Dat kan weer een gevoel zijn, dat je vaker wilt ervaren, een persoonlijke eigenschap dat je meer naar voren wil brengen, een betere gewoonte die je wilt ontwikkelen of een doel dat je voor ogen hebt..

Onder het toeziend oog van de nieuwe maan, gebruiken we de 4 elementen om onze intentie kracht bij te zetten. We mediteren, we duiken diep binnenin onszelf, we wisselen intenties uit en door de groepsenergie wordt het effect alleen maar versterkt.

Wil je graag een nieuwe maan viering bij je thuis laten doorgaan? Neem contact op voor een afspraak.

Kostprijs: €20 p.p.

Lees ook volle maan viering