volle maan viering

Een volle maan staat symbool voor een “einde’.

Het woord “einde” kan soms verdrietige gevoelens teweeg brengen. Want soms willen we niet dat iets eindigt. Maar soms net wel. Je kan soms zo vastzitten in een draaimolen van gedachten of gevoelens waar je maar niet uit geraakt. Of je sukkelt met ongemakken of ziekte. Je wilt dan net dat er een einde aan komt.

Vaak hebben we de loop der zaken zelf in de hand, al beseffen we niet hoezeer. We schrijven het maar toe aan het lot, de toeval of een andere hogere kracht die ons pad bepaalt. Die kracht is er wel degelijk, maar die schuilt in ons, in onze geest. We hoeven een gedachte maar het universum in te sturen en je zal zien dat die zich na verloop van tijd manifesteert.

Eén van mijn favoriete quotes, uit mijn favoriete boek, is de volgende:

~Als je iets heel erg graag wilt, spant heel het universum samen om het waar te maken – uit de Alchemist van Paulo Coelho~

Een ander krachtig instrument is autosuggestie. Als we onszelf maar vaak genoeg iets proberen wijs te maken, dan gaan we het op den duur zelf geloven. Op die manier kan je bepaalde negatieve emoties en gedachten ook uit je systeem bannen of positieve net sneller toelaten.

Zie een “einde” als iets positief. Het creëert ruimte voor iets nieuws. Daar waar een deur zich sluit, opent zich een andere.

Tijdens een volle maan viering wordt er gereflecteerd, indien gewenst worden dingen in groep gedeeld en wordt er gemediteerd.

Heb je een slechte gewoonte, een negatieve gedachte of gevoel of is er ‘iets’ wat je wil loslaten, maar lukt het je niet? Neem dan eens deel aan een volle maan viering. Het helpt je om een helderder zicht te krijgen op je situatie. Je leert ook hoe je zelf een volle maan viering kan organiseren voor je naasten.

Wil je graag een volle maan viering bij je thuis laten doorgaan? Neem contact op voor een afspraak.

Kostprijs: €20 p.p.

Lees ook nieuwe maan viering